Trimtillbehör

Roligare pälsvård med rätt kläder, bra verktyg och praktisk förvaring

Med rätt utrustning, verktyg och kläder blir arbetet som både hemmafrisör och professionell hundfrisör så mycket lättare och roligare. Bekväma trimkläder med rörelsefrihet, en höj- och sänkbar trimstol och ett groomingbälte eller en förvaringsvagn med praktiska förvaringsfack för saxar, trimknivar, kammar och kardor på bekvämt avstånd från din arbetsplats är viktigt för att arbetet ska bli enklare. Hos 4Dogs strävar vi efter att kunna leverera produkter som möter alla de krav du har när du arbetar med din hund.

Arbetskläder för dig som badar, klipper och trimmar hundar

Är du professionell hundfrisör eller trimmar din egen hund ofta är det praktiskt att använda speciella trimkläder i lättskötta material. Vi har funktionella groomingförkläden, sköna trimjackor i flera modeller, bekväma trimbyxor och vattentäta förkläden. Är du gravid kanske du behöva lite mer utrymme i dina trimkläder för att det ska kännas bekvämt att arbeta. Den fina trimjackan Matera passar perfekt för blivande mammor och för dig som tycker om lite luftigare kläder som inte sitter åt. Hos oss hittar du många snygga kläder för hundtrimning.

Pälsvårdsverktyg du inte kan vara utan

Valet av pälsvårdsverktyg, som till exempel tovdelare, trimknivar, underullskammar och trimstenar, avgörs av vilken typ av päls de ska användas för och vad syftet är. Är du osäker på vad du behöver för att sköta pälsen? Kontakta oss så hjälper vi gärna dig att välja rätt.

Bra förvaring för dina pälsvårdsverktyg

Att använda förvaringsväskor, groomingväskor och necessärer för att få ordning och reda bland verktygen är smart. Medverkar du ofta på hundutställningar är det praktiskt att kunna samla dem i en väska för tillbehör. Ett groomingbälte är bekvämt att sätta saxar, kammar, kardor och annat i under tiden du trimmar och klipper. Har du många saxar kanske du behöver ett saxfodral att förvara dem i när de inte används.

Få råd och hjälp från 4Dogs

Oavsett vad du letar efter kan du alltid kontakta oss för att få råd och mer information inför ditt köp av trimtillbehör för din hund. Vi har många års erfarenhet och sätter stort värde i att kunna hjälpa dig i ditt val. Kontakta oss på info@4dogs.se eller 0418-48 40 10.