Mjuka Hundleksaker & Mjukisdjur till hund - 4Dogs
Priser inkl. moms

Mjukisdjur till hund och mjuka hundleksaker

Sam sengångare hundleksak i supermjuk plysch 25 cm med pip-ljud

Många av de mjuka hundleksakerna passar bra för lugna lekar, att mysa med i bädden och ha som bästa kompis, men här hittar du också mjuka leksaker för bus, vattenlekar, kamplekar och apportlekar. Flera av dem har roliga pip- eller prasselljud som gör leksaken extra spännande för din hund.

Leksakerna är tillverkade mjuka tygmaterial som till exempel plysch, chenille, nylon och manchester. De tåliga och roliga figurerna från Hozies tillverkas av brandslang.

Här finns roliga och färgglada lekkamrater till både små och stora hundar. Du hittar också ett stort utbud av söta leksaker till din valp.

Leksaker som ger hunden trygghet

De omtyckta mjukisdjuren är mer än bara leksaker; de kan vara bästa kompisar och följeslagare som ger trygghet och glädje för din hund många stunder under dagen. Ett gosedjur ger också trygghet när vi är ute och reser erbjuder tröst när du måste lämna din hund i en ny miljö.

Byt ut leksaken om den är trasig

Vi vet att säkerheten är lika viktig som nöjet din hund får av sin leksak. Därför rekommenderar vi att du alltid har uppsikt över din hund när den leker med sina mjukisdjur. Det är viktigt att regelbundet kontrollera leksakerna för eventuella skador för att undvika risken att små delar lossnar. Om en leksak börjar gå sönder är det bäst att ersätta den med en ny för att hålla din hund säker och glad.

Hitta den perfekta mjuka leksaken till din hund hos oss på 4Dogs.