Chris Christensen Hundschampo - Handla enkelt online hos 4Dogs
Priser inkl. moms

Chris Christensen hundschampo

Chris Christensen Ice on Ice Detangling hundschampo för torra eller skadade pälsar. Innehåller återfuktande och närande arganolja. Underlättar tovutredning och ger vacker glans. 473 ml

Schampon och balsam från Chris Christensen är uppskattade av både utställare, hundfrisörer och hemmafrisörer i hela världen. I sortimentet hittar du produkter för alla typer av pälsar och även milda alternativ för hundar med känslig hud och päls.

Chris Christensen levererar vårdande produkter och produkter som adderar till exempel volym, fyllighet, textur eller glans. Färgförstärkande White on White, Ice on Ice för torr eller skadad päls och Spectrum One för strävahåriga eller dubbelpälsade raser och är några av storsäljarna från Chris Christensen som du hittar hos 4Dogs.

Produkterna i Smart Wash 50-serien är extremt koncentrerade. Det gör dem dryga och suveräna för de som badar många hundar och ofta. De passar dessutom alla pälstyper. Smart Wash De-Shed är anpassad för att underlätta vid fällning.

Många schampon håller håller hög koncentration och ska spädas innan användning. Blanda schampot med vatten enligt instruktionerna för respektive sort innan du använder det. Du kan använda en blandflaska med pip till exempel.

Bäst blir resultatet om schampot kombineras med ett balsam från Chris Christensen. I många fall finns ett tillhörande balsam för respektive schampo.