Roliga gummileksaker för hund - 4Dogs
Priser inkl. moms

Roliga hundleksaker i gummi, vinyl och latex

Hundleksak gummiboll med rep

Här hittar du roliga hundleksaker i mjuk latex och vinyl, skonsamt TPR-gummi, naturgummi och tåligare, tuggvänligt gummi. Många av leksakerna har pip- eller prasselljud som uppmuntrar hunden till lek och bus.

Bollar brukar vara en populär leksak hos de flesta hundar. Här finns skojiga varianter för alla roliga kast- och apportlekar. Gummileksaker flyter ofta och många är perfekta att använda som badleksaker under sommaren.

Här finns också stimulerande aktivitetsleksaker i gummi som du kan fylla med hundens favoritgodis eller foderkulor. Till valpen hittar du gummileksaker som lindrar skönt när valptänderna kliar.

Aktivera din hund

Gummileksaker är perfekta när du vill aktivera din hund. I vårt sortiment hittar du gummileksaker för apportlekar, draglekar, vattenlekar och mycket bus.

Olika typer av gummileksaker till din hund

Det finns många olika varianter av leksaker i gummimaterial att välja mellan, bland annat:

Gummibollar

Hundar älskar att jaga och fånga bollar och med en gummiboll kan du ge din hund möjlighet att utöva sin naturliga jaktinstinkt. Gummibollar är populära leksaker för hundar och ger dem både fysisk aktivitet och mental stimulans. Här hittar du både små och jättestora bollar i naturgummi, TPR-gummi, vinyl och skumgummi.

Aktivitetsleksaker

Aktivitetsleksaker som man fyller med hundens favoritgodis ger den både sysselsättning och mental stimulans då den måste arbeta för att få ut godsakerna.

Frisbees

En frisbee är en perfekt leksak för hundar som älskar apportlekar och fungerar både på land och i vattnet. Kasta frisbeen och din hund kommer att älska utmaningen att springa efter och fånga den i luften eller på marken.

Frisbeelekar är särskilt roliga för hundar som älskar att springa och har mycket energi. Genom att kasta frisbeen långt ger du din hund möjlighet att göra av med sin överskottsenergi.

Drag- och kampleksaker

Drag- och kampleksaker med gummidetaljer, som till exempel rep med bollar eller expanders med bollar, är vanliga. De ger tillfälle till busiga och roliga lekar tillsammans. Genom att engagera dig och din hund i en gemensam dragkamp kan ni bygga upp en starkare relation mellan er.

Valpleksaker

Naturgummi och skonsamt TPR-gummi är perfekt för valpar som har stort behov av att tugga. Gummipiggar och gummitaggar är skönt för de kliande valptänderna.