Hundbajspåsar & hundpåsar - Stort sortiment - 4Dogs
Priser inkl. moms

Bajspåsar hund

Dogman tjocka bajspåsar med knythandtag turkos 50-pack

För hundägare är det en självklarhet att ha en hundbajspåse i fickan på promenaden. Alltid redo att plocka upp och hålla rent efter sin hund.

I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av hundbajspåsar i slitstarkt material. Vi har påsar både med och utan knythandtag, billiga bajspåsar, vanliga svarta påsar och färgglada bajspåsar som livar upp på promenaden.

Slitstarka och tåliga bajspåsar till hunden

Våra hundbajspåsar med handtag är både slitstarka och läckagesäkra. De tåliga bajspåsarna gör att du slipper oroa dig för att påsen ska gå sönder när du plockar upp efter din hund.

Hundbajspåsar med handtag

Hundbajspåsar med handtag är praktiska och lätta att försluta. Bajspåsar med handtag gör att du enkelt kan plocka upp och knyta påsen utan att smutsa ner dina händer.

Varför ska man som hundägare använda sig av bajspåsar?

Som hundägare är det viktigt att du tar ansvar för din hund när den uträttar sina behov och det finns flera anledningar till varför det är viktigt att använda sig av bajspåsar:

Hygien och hälsa

Hundbajs kan innehålla bakterier och parasiter som kan vara skadliga för både människor och andra hundar. Genom att plocka upp efter din hund minskar du risken för att sprida sjukdomar och du håller området rent och fint där du rastar din hund.

Respekt för andra

Att inte plocka upp efter sin hund är inte bara ohygieniskt och kan sprida sjukdomar, det är även otrevligt för andra människor som befinner sig i samma område. Genom att använda bajspåsar visar du att du tar ansvar och bryr dig om dina medmänniskor.

Följa lagar och regler

Som hundägare har vi alla en skyldighet att plocka upp efter våra fyrbenta vänner på alla offentliga platser. Det anses annars som nedskräpning. Kolla dessutom vad som gäller i just din kommun, eftersom varje kommun kan ha lite olika regler.

Men viktigast av allt - att använda hundbajspåsar är ett enkelt sätt att visa omsorg och respekt för både miljön och andra människor. Tillsammans ser vi som hundägare till att hålla en ren och trevlig omgivning för alla.