Returer - 4Dogs.se
Priser inkl. moms

Returer

Vi vill att du ska vara nöjd med ditt köp och att varorna ska motsvara dina förväntningar. För oss är det viktigt att du är 100% nöjd.

Skulle du vilja ångra ditt köp eller reklamera en vara ber vi dig följa instruktionerna nedan.

REKLAMERA EN VARA

Om något är fel på varan du köpt, eller om den är skadad, är du välkommen att reklamera den. Fotografera eller filma produkten och skicka bilden/filmen till info@4dogs.se. Ange också reklamationsorsak. Du kan också använda dig av Konsumentverkets Ångerblankett. Vi kommer sedan att höra av oss till dig med information om åtgärd.

RETURNERA EN VARA VID ÅNGRAT KÖP

Du har rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar och returnera varan på egen bekostnad. Så här gör du:

1. Packa produkt och följesedel

Ange anledning till returen på den bifogade följesedeln. Förpacka produkten väl tillsammans med följesedeln. Använd gärna kartongen du fick leveransen i. Produkten ska vara oanvänd och ligga i sin originalförpackning om sådan finns.

2. Välj fraktsätt

Du kan själv välja hur du vill returnera varan. Returen gör du på egen bekostnad. Gå till exempel in på www.fraktjakt.se eller www.postnord.se för att hitta ditt billigaste fraktsätt. Returfraktsedel kan också beställas hos oss för 129 kr.

Här kan du beställa och läsa mer om vår returfrakt.

Det går också bra att kostnadsfritt returnera varan direkt till vårt lager på Lodjursgatan 4B i Landskrona eller på hundutställningar där vi har monter. Här hittar du en lista över de hundutställningar vi åker till under året.

3. Återbetalning

Återbetalning av returen hanterar vi så snart vi tagit emot ditt paket. Återbetalning sker via Klarna. Har du valt faktura kan du pausa den hos Klarna under tiden returen hanteras.

Kontakta oss gärna om du har några frågor. Du når oss på info@4dogs.se eller 0418-48 40 10.