Tvättråd Vetbed-fällar - 4Dogs
Priser inkl. moms

Tvättråd Vetbed-fällar

Vi rekommenderar att Vetbed-fällarna maskintvättas i 40 grader. Om din Vetbed har blivit mycket smutsig går det bra att tvätta den i upp till 60 grader, men gummeringen på baksidan kan försämras om du gör det upprepade gånger. Fällarna med grön baksida kan tvättas i 90 grader.

Försök att få bort så mycket hundhår som möjligt från fällen innan du tvättar den, så att filtret i tvättmaskinen inte riskerar att bli tilltäppt. Använd gärna en stor tvättpåse.

Använd aldrig sköljmedel då förlorar fällen sina egenskaper. Torktumla ej. Fällen är snabbtorkande och redan efter några timmar kan den användas igen.

Vi rekommenderar K9 Eco Power Tvätt, ett luktborttagande, naturligt tvättmedel som är utmärkt att använda till bland annat Vetbed-fällar, hundbäddar och hundfiltar.

Om du dessutom vill desinficera fällen kan du komplettera med Disicide Laundry. Det krävs inte mer än några milliliter i sköljmedelsfacket, utöver det vanliga tvättmedlet, för att Disicide Laundry ska vara effektivt mot bakterier och virus. Redan vid 30 grader får du samma antibakteriella effekt som när du tvättar i 60. Den tar också enkelt bort dålig lukt ur fällen.

Se alla Vetbed-fällar här.