Om oss - 4Dogs
Priser inkl. moms

Om oss

Välkommen till 4Dogs – webbutiken för dig som älskar hundar

4dogs.se är en av Sveriges mest personliga webbutiker med lager och kontor i Landskrona och egen butik i Lund. Tillsammans har vi ett av marknadens bredast sortiment inom pälsvård och utställning, men i både webbutik och i Lund hittar du förstås allt som gör livet lite enklare och roligare tillsammans med din hund.

Våra kunder är engagerade hundägare, hemmafrisörer och professionella hundfrisörer som uppskattar prisvärda produkter med bra kvalité.

Vi gör det med hjärtat

Vi som jobbar på 4Dogs drivs av att ge våra kunder service utöver det vanliga. Alltid redo att lyssna på dina frågor, finnas tillgängliga när du behöver oss och ge dig tips och råd kring våra produkter.

Vår historia

2011 grundades 4dogs.se som en onlinebutik för hundtillbehör, med fokus på pälsvård och utställning. Sedan 2014 ägs företaget av Mats och Margareta Borg och Cina Bössfall. Tillsammans har de tre över 70 års erfarenhet av hundar och arbete i zoofackhandeln, delvis genom driften av flera egna fysiska zoobutiker. Styrkan i företaget har alltid varit, och är fortfarande, deras och medarbetarnas kunskap, personliga engagemang och viljan att erbjuda kunderna bra produkter och service utöver vad som förväntas.

4Dogs står idag på tre ben – försäljning direkt till konsument, försäljning till professionella hundfrisörer och grossistverksamhet.