Canvasburar

4820_canvas-lila-fram
Våra tygburar är tillverkade av slitstark vattenavvisande canvas. Dessa burar har en stabil stomme av stål och fälls enkelt upp och ihop. För bästa komfort är alla våra canvasburar försedda med ventilationsnät upptill och på alla fyra sidor.

Canvasburen finns i två modeller, en med och en utan gardiner.

Tygburen med gardiner är perfekt om man har en hund som behöver lugn och ro då alla fyra nätsidor går att täcka för. Dessa burar har öppning fram, i taket och på ena långsidan. Till denna hundbur medföljer en praktisk väska som man kan bära eller förvara buren i. Dyna finns att köpa till. Denna hundbur finns i silvergrå, lila och orange.

Tygburen utan gardiner har öppning på framsida och tak. Är buren uppfälld bärs den enkelt i remmarna och är buren hopfälld bärs den i ett kraftigt handtag på burens långsida. Dyna och väska finns att köpa till. Denna hundbur finns i blå, lime, fuchsia, lila och rosa camouflage.

Canvasbur soft är en nättare modell av lättviktsbur med stomme av stålvajer. Hundburen monteras ihop med blixtlås och har öppning på framsidan. Dyna och väska medföljer. Finns i lila och grå.